Sifu L.H.H. Kneefel | Bandung 2 april 1951 – Arnhem 2 april 2021

Met pijn in ons hart geven wij kennis dat Sifu L.H.H. (Wicky) Kneefel na een kortstondig ziekbed op zijn verjaardag – 2 april – op 70 jarige leeftijd is overleden. Onze dierbare Sifu Kneefel laat naast een ongekend gemis, een prachtig nalatenschap van Shaolin Kempo Silat achter. Wij danken Sifu Kneefel voor alles wat hij ons – en velen met en voor ons – geleerd heeft. De oorsprong, de traditie van onze bijzondere krijgskunst, de stijl, technische kennis tot op detail, uithoudingsvermogen, kracht, balans en bijbehorende spiritualiteit. Dat alles deed hij met een grote dosis gedrevenheid, trots en eindeloos geduld. Hij maakte geen onderscheid tussen zijn leerlingen. Wij zullen zijn nalatenschap eer aan doen. Sifu E.H.B. Tankink – protegé van Sifu Kneefel sinds 1983 – zal de traditionele stijl van onze grondlegger blijven overdragen aan nieuwe generaties. Zodat Sifu Kneefel in ons allen voort blijft leven.
 
Sifu, je was, bent en blijft een inspiratie voor ons allen. We missen je ontzettend. Sifu, je zit in ons hart, je zult niet vergeten worden.
 
Namens Black Dragon Dieren wensen wij de familie, alle naasten, vrienden en bekenden van Sifu Kneefel veel sterkte met dit grote verlies.
 
Sifu E.H.B. Tankink – Voorzitter
Wendy Tankink-Wezendonk – Secretaris

Reacties zijn gesloten.